Beatles i kirken

Søndag d. 16. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans” (John Lennon i sangen

“Beautiful Boy”)

Tag med på en åndelig rejse med The Beatles. Koncertfortællingen “Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

I februar 1968 tog The Beatles til Indien. Ikke for at give koncerter, men for at meditere og tage ved lære af guruen Maharishi Mahesh Yogi. Interessen for det spirituelle og tilværelsens eksistentielle spørgsmål var især noget, John Lennon og George Harrison var optaget af. Men alle fire endte med at få noget med hjem, og opholdet i Indien satte gang i sangskrivningen.

Det blev en af de mest produktive og kreative perioder for de fire Beatler. Blandt de sange, der kom ud af opholdet i Indien, var George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps”, Paul McCartneys “Mother Nature’s Son”, Ringo Starrs “Don’t Pass Me By” og John Lennons “Jeaulous Guy” – som oprindeligt hed “Child of Nature”.

Alle fire sange er med i repertoiret i koncertfortællingen “Beatles i kirken”. Publikum bliver dog ikke snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder. For eksempel “In My Life”, “Eleanor Rigby” og “Dr. Robert.” Og der er også gjort plads til hittet Can’t Buy Me Love.”

Og enkelte sange fra tiden efter The Beatles’ opløsning er også med i koncertfortællingen. Foreksempel Paul McCartneys “My Valentine” fra 2012 og John Lennons “Grow Old With Me” fra 1980.