Julekoncert i Veksø Kirke

Torsdag d. 16. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:15
Stine-Helene Riedel

UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT -Billetter sættes til salg d. 21. november:

Billetterne koster 100,- og beløbet går ubeskåret til dette års julehjælp i Stenløse-Veksøs julepleje. Derfor skal billetterne købes kontant.

Billetterne kan købes på følgende vis:

d. 21. november kan billetter købes i Veksø sognehus i tidsrummet 16-17 og de resterende billetter kan købes på kirkekontoret hos Susan tirsdag-fredag 10-13 indtil der er udsolgt.

Husk kontanter!

Katrine Muff Enevoldsen & Johannes Langkilde er kendt fra Fællessang hver for sig på DR, hvor de har samlet seerne om kendte og elskede sange.

Nu inviterer de til en helt særlig koncertoplevelse med julen som omdrejningspunkt for smukke, opløftende og medrivende sange.

Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Muff og Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.